Δρίτσας: Κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και τώρα στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών

“Κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και τώρα στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών“, δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6, ερωτώμενος για τα χθεσινά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο σχολίασε: “Οφείλουμε να παρακολουθήσουμε αυτό το θέμα των πλειστηριασμών, ώστε η κατεύθυνση που έχει χαράξει η κυβέρνηση, να μην πλειστηριαστεί καμία λαϊκή πρώτη κατοικία κάτω των 300.000 ευρώ, είτε το λέει ρητά ο νόμος, είτε προκύπτει ως πολιτική βούληση και οι τράπεζες οφείλουν και αυτές να συνταχθούν σε αυτήν την κατεύθυνση, να κατοχυρωθεί στην πράξη”.

“Πέρα από τη ΛΑΕ, θα μπορούσαμε κι εμείς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουμε, και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και τώρα στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών, γιατί σας βεβαιώνω ότι και τότε που συμμετείχα στις κινητοποιήσεις στον Πειραιά, κάθε Τετάρτη στους πλειστηριασμούς που γίνονταν, η δική μου η άποψη, αλλά και πολλών άλλων, μελών αυτού του κινήματος, ήταν ότι αυτό το κίνημα κατά των πλειστηριασμών για να είναι αποτελεσματικό πρέπει να είναι στοχευμένο”.

Ο κ. Δρίτσας στη συνέχεια είπε αναλυτικά: “Δηλαδή, όχι “τυφλό” απέναντι γενικώς στους πλειστηριασμούς, αλλά στοχευμένο απέναντι σε συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που θίγουν πραγματικά λαϊκά συμφέροντα και δικαιώματα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ