Δουδωνής στον Realfm 97,8: Αν ξεκινήσουμε από τα πρόσωπα είναι σαν να βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο

«Εγώ πριν τις ευρωεκλογές έλεγα ότι ο κομματικός στόχος ήταν η αύξηση των ποσοστών. Εθνικά να είμαστε δεύτεροι. Τι ήρθε; Ένα εκλογικό αποτέλεσμα που δεν βγάζει κανέναν νικητή. Εμείς είχαμε μια μικρή αύξηση, » δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Δουδωνής, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Δεν υπάρχει προφανής νικητής» σχολίασε. «Ο κόσμος ζητάει να τον ακούσουμε. Φοβάμαι ότι η συζήτηση περί προσώπων και ηγεσιών στο ΠΑΣΟΚ είναι σαν να λέμε πως αντί να ασχοληθούμε με τον κόσμο, ασχολούμαστε με τον εαυτό μας. Πρώτα είναι οι πολιτικές και μετά τα πρόσωπα» πρόσθεσε.

«Θέλαμε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα» επεσήμανε. «Αν ξεκινήσουμε από τα πρόσωπα είναι σαν να βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο. Ο κόσμος θέλει να ακούσει για πολιτικές. Αφού τα κάνουμε αυτά » είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να συζητήσουμε με όλους και με φορείς πολιτικούς και με πρόσωπα. Η συζήτηση πρέπει να είναι ανοιχτή και με όλους. Η συζήτηση πρέπει να είναι πολιτική και όχι προσωπική» σημείωσε.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε ένα κόμμα που βρισκόταν στο 8%. Ήταν υπαρκτό, σημαντικό κόμμα και το έφτασε να κερδίζει περιφέρειες και να είναι μια ανάσα από τη δεύτερη θέση. Κέρδισε δήμους και κατάφερε πλήγματα στη ΝΔ. Έχει καταγάγει σημαντικές νίκες κατά της κυβέρνησης και έχει σταθεί στα πόδια του ως κόμμα. Είναι σημαντική προσφορά αλλά πρέπει να γίνουν τα επόμενα βήματα, που είναι η συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» περιέγραψε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ