Δημοσκόπηση Pulse: Η ακρίβεια «καίει» τους πολίτες – Οι αγροτικές κινητοποιήσεις και τα ποσοστά των κομμάτων

Συμφωνεί με τα αιτήματα των αγροτών το 68% σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ. Σε άμεση συνάρτηση με τα αιτήματα των αγροτών για τη μείωση του κόστους παραγωγής βρίσκεται και το θέμα της ακρίβειας, το οποίο θεωρείται ως βασικό για το 93% των πολιτών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Όσον αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, η δημοσκόπηση της Pulse δείχνει ότι η πλειοψηφία, έστω και οριακή (51%), συμφωνεί με τα σχέδια της κυβέρνησης, ενώ το 35% εμφανίζεται αρνητικό.

Υψηλή είναι η αποδοχή των πολιτών στην απόφαση της κυβέρνησης για την απόκτηση των F-35 και του δωρεάν εξοπλιστικού πακέτου από τις ΗΠΑ. Το 62% είναι υπέρ της ενίσχυσης των οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα, ενώ αρνητικά απάντησε το 29%.

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία  είναι κυρίαρχη με 30,5%,  το ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι σταθερά στη δεύτερη θέση με 12,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ με 11,5% να υποχωρεί στην τρίτη θέση. Στην τέταρτη θέση το ΚΚΕ με 8,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 6,5%, η ΝΙΚΗ με 3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,5%, οι Σπαρτιάτες με 2,5% , η Νέα Αριστερά και το ΜέΡΑ 25 με 2%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ