Δήμος Αθηναίων: «Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι»

Για «μονταζιέρα», κάνει λόγο ο δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, με αφορμή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που προηγήθηκε, σχετικά με λέξη που φέρεται να ακούστηκε προχτές το βράδυ, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου κι ενώ είχαν εισέλθει στην αίθουσα κάτοικοι των Εξαρχείων.

Δήμος Αθηναίων: Ανέβηκαν οι τόνοι στο ΔΣ για το ζήτημα της Ανάπλασης ΑΕ – «Τι ακριβώς γίνεται εδώ» – «Νομίζω έχουμε μπερδευτεί»

Ταυτόχρονα τονίζει ότι ο Χάρης Δούκας απλώς επανέλαβε φράση ενός δημότη, μόνο για τη διαψεύσει και καταλήγει με τη λέξη «ντροπή».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων αναφέρει:

Τι απαντά ο Δήμος Αθηναίων για τον διορισμό του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε.

Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!.

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;».

Ανάρτηση της ανακοίνωσης έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων και στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ