Δημητρακόπουλος: Σε διαδικασία λύσης του συμφώνου συμβίωσης Καϊλή – Τζιόρτζι – «Δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα»

«Είμαστε στη διαδικασία της λύσης του συμφώνου συμβίωσης», δήλωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Συνυπάρχουν. Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι ότι τους ενώνει το παιδί τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Φραντσέσκο Τζιόρτζι και την ευρωβουλευτή.

La Repubblica: Επέστρεψε η Εύα Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με την 2 ετών κόρη της

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην απόφαση που επιτρέπει στην Εύα Καϊλή να κυκλοφορεί ελεύθερη στη ζώνη Σένγκεν, τονίζοντας ότι «αυτή είναι μια πολύ θετική εξέλιξη». «Θα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, αν το θέλει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις της. Η ανάγκη να έρθει να φιλήσει το χώμα το ελληνικό είναι πολύ ισχυρή, αλλά υπάρχει το βάρος της κατηγορίας που έχει, και έχει πει ότι θα γυρίσει όταν θα αθωωθεί. Δεν είναι στις άμεσες σκέψεις να επιστρέψει στην Ελλάδα. Προς το παρόν θα ασκεί τα καθήκοντά της στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση της αμεροληψίας του ανακριτή Μισέλ Κλεζ, γιατί όταν ο γιος του συμμετέχει σε εταιρεία που ασχολείται στην διακίνηση κάνναβης, και έχει συνεταιρισμό με τον γιο της Μαρία Αρένα, που ήταν η υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη μετά τον Παντσέρι…» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, σχετικάστον Βέλγο ανακριτή που παραιτήθηκε από την υπόθεση. Και πρόσθεσε: «υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα ότι η ανάκριση οδηγήθηκε μονομερώς και όχι αντικειμενικά, στοχεύοντας την Εύα Καϊλή».

Qatar Gate: Αιχμές από τους δικηγόρους της Εύας Καϊλή για τον Μισέλ Κλεζ – «Να διερευνηθεί εάν υπάρχουν εσκεμμένες παραλείψεις»

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι «έχουμε κάνει προσφυγή στο Εφετείο των Βρυξελλών, που θα συζητηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, όπου εκεί θα τεθεί εάν η έρευνα που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι μία δίκαιη έρευνα και σύμφωνα με τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Δικαίου, ή είναι μεροληπτική και πρέπει να ακυρωθεί. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση από το σύνολο των ΜΜΕ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ