ΔΗΜ.ΑΡ:Ανεπαρκείς οι υποχωρήσεις

ΔΗΜ.ΑΡ:Ανεπαρκείς οι υποχωρήσεις

 

Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αγ. Κωνσταντίνου, ώστε να βρει η Δημοκρατική Αριστερά τον βηματισμό της και τον τρόπο που θα διαχειριστεί την κατάσταση.

Με τη συνοχή της κυβέρνησης να κρέμεται από τεντωμένο σκοινί, τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. συνεδριάζουν από το πρωί, ενώ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη αλλά και το Οικονομικό και εργασιακό Επιτελείο της κυβέρνησης, χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τον Real Fm, στην Δημοκρατική Αριστερά θεωρούν ότι οι δυο-τρεις υποχωρήσεις που έκανε η τρόικα στο παρά πέντε της διαπραγμάτευσης είναι ανεπαρκείς.

Προτιμούν να κρατήσουν μία στάση αναμονής μέχρι να αποφασιστεί αν τα μέτρα θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή σε ένα ή δύο άρθρα. Για η ΔΗΜ.ΑΡ. βέβαια, το ιδανικότερο θα ήταν να εξαλειφθούν τα εργασιακά από το πακέτο των μέτρων.

Παράλληλα στις 5:30 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ, όπου θέμα συζήτησης θα είναι οι εξελίξεις των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα, καθώς και η θέση του κόμματος στο πακέτο των μέτρων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ