Δική Άκη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο να αποφανθεί

Δική Άκη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο να απαντήσει

 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επιφυλάχθηκε να απαντήσει για την κλήση των πολιτικών προσώπων βάσει του σχετικού αιτήματος της υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου.  

Η υπεράσπιση ζήτησε, όπως είναι γνωστό, την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, των μελών του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου, καθώς και των πρώην υπουργών Άμυνας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου Φ. Κατσίγιαννης, από την πορεία της διαδικασίας θα κριθεί αν θα κληθούν να καταθέσουν οι εν λόγω πολιτικοί.

«Για το δικαστήριο τίποτε δεν είναι δεδομένο. Ξεκινάμε από το μηδέν», σημείωσε ο κ. Κατσίγιαννης. Τόνισε, ακόμα, ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί κατά τρόπο ώστε «να σχηματιστεί βέβαιη πεποίθηση στηριγμένη σε βάσιμες αποδείξεις».

Η διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, προϊστάμενου του ΣΔΟΕ, συντάκτη του πορίσματος που συντάχθηκε με αφορμή την αγορά ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο όνομα της κατηγορούμενης Βίκυς Σταμάτη.

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ