Δικαίωμα στην ελπίδα

«Eάν είχε γίνει διαπραγμάτευση εδώ και δύο χρόνια, δεν θα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μιλώντας  στο Real fm και το Νίκο Χατζηνικολάου.

«Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τους συνταξιούχους και να μην υπάρχουν υφεσιακά μέτρα» δήλωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και παραδέχθηκε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι γεγονός ότι είναι επώδυνοι οι όροι, κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά αυτό που έγινε είναι το μη χείρον βέλτιστο».

«Η ΝΔ προσπάθησε να περισώσει ότι μπορούσε να περισώσει» είπε χαρακτηριστικά και επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο αλλά δεν το είχαν καν διαβάσει.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος,  χαρακτήρισε το νέο μνημόνιο ως δικαίωμα στην ελπίδα, με τη νέα συμφωνία θα παραμείνουνε στο ευρώ, ανέφερε χαρακτηριστικά  και πρόσθεσε ότι θα μπορέσουμε με νωπή λαϊκή εντολή να πείσουμε ότι δεν μπορεί η χώρα να προχωρήσει με οριζόντιες περικοπές και πρέπει να εφαρμοστεί αναπτυξιακή πολιτική. Τέλος επανέλαβε ότι η ΝΔ συμφωνεί με τους στόχους αλλά διαφωνεί με τους τρόπους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ