Διερευνητική εντολή στον Μεϊμαράκη – Πάει στις 10 στο Προεδρικό

Στις 10:00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την διερευνητική εντολή για για τη διακρίβωση δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης. 

Η ανακοίνωση της Προεδρίας:

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση, θα δεχθεί σήμερα Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 και ώρα 10 π.μ., τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, προκειμένου να του αναθέσει, κατά τις διατάξεις των άρθρων 38 παρ. 1 και 37 παρ. 2, 3 και 4 του Συντάγματος, διερευνητική εντολή για την διακρίβωση δυνατότητας σχηματισμού Κυβέρνησης που ν’ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής”.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε ότι θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια  ώστε οι εκλογές αυτές να είναι η τελευταία λύση. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και τις πρώτες του συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών που θα συγκροτήσουν την επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ.

Στις 15:30 θα συνεδριάσουν από κοινού στη Συγγρού το άτυπο πολιτικό συμβούλιο και η πολιτική γραμματεία του κομματος.

 

Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση – Ανοίγει η προεκλογική περίοδος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μεϊμαράκης στο Προεδρικό Μέγαρο για την διερευνητική εντολή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ