Διαψεύδει ο Κούγιας την ανεξαρτητοποίηση του Μπούκουρα

Διαψεύδει ο Κούγιας την ανεξαρτητοποίηση του Μπούκουρα

Διαψεύδει ο δικηγόρος του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

«Πληροφορηθήκαμε από τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και από διάφορους πολιτικούς και δικαστικούς συντάκτες ότι κυκλοφορεί η είδηση, ότι δήθεν ο εντολέας του γραφείου μας Ευστάθιος Μπούκουρας απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Η είδηση δεν είναι αληθής. Ο κύριος Μπούκουρας, παρά το ότι αντιμετωπίζει μία αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία και παρά το ότι γίνεται απόπειρα, για να του ασκηθεί δίωξη για μια ανύπαρκτη ουσιαστικά και νομικά κατηγορία της δήθεν διακεκριμένης κατοχής όπλων, γιατί κατείχε, όπως και άλλοι περίπου διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, μια κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια, δεν έχει αποστείλει ποτέ επιστολή ανεξαρτητοποίησής του», αναφέρει ο κ. Κούγιας και προσθέτει:

«Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί. Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι από όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής, για να αποκομίσει οφέλη. Τόσο εμείς οι συνήγοροί του όσο και ο ίδιος σεβόμαστε τους Θεσμούς και δεν τους χρησιμοποιούμε, αλλά, το κυριότερο απ’ όλα, δεν τους ταπεινώνουμε».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ