Διαγωνισμός της Πολεμικής Αεροπορίας με έπαθλο πτήση με εκπαιδευτικό αεροπλάνο

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσεγγίσει νέους στους κόλπους της σκέφτηκε η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, διοργανώνοντας διαγωνισμό με έπαθλο πτήση με εκπαιδευτικό αεροπλάνο.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Στο πλαίσιο της Εορτής του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχάγγελου Μιχαήλ, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) καλεί νέους ηλικίας από 15 έως 25 ετών να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο logo ή αφίσα με θέμα «Τι σημαίνει για εσένα η Πολεμική Αεροπορία».

Στο πλαίσιο της δράσης, ο νικητής θα δει το έργο του να γίνεται μία από τις αφίσες του φετινού εορτασμού της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό όνειρο και να πετάξει με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Tecnam P2002JF της ΠΑ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Το άτομο του οποίου η πρόταση θα επιλεγεί, θα πραγματοποιήσει πτήση με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Tecnam P2002JF κατά τις ημέρες του Εορτασμού του Προστάτη της ΠΑ, από 4 έως και 8 Νοεμβρίου 2023.

Για να συμμετάσχει στην πτήση απαιτούνται, σύμφωνα με τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα:

• Η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης

• Η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης – Συγκατάθεσης του Γονέα (μόνο για ανήλικο)

• Η επιτυχής περάτωση των ιατρικών εξετάσεων πτητικής ικανότητας στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής

• Η επιτυχής περάτωση εκπαίδευσης σε μέτρα ασφαλείας και διαδικασίες ανάγκης

Επιμέρους λεπτομέρειες για την πτήση, καθώς και το ακριβές πρόγραμμα αυτής, θα ανακοινωθούν έπειτα από την επιλογή της πρότασης.

Οι συμμετέχοντες, κατά την αποστολή της πρότασή τους, θα πρέπει να υποβάλλουν και τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση που αφορά στην παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης επί του logo ή της αφίσας, από την ΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο site της πολεμικής αεροπορίας, haf.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ