Δένδιας:Επιδιώκουν να χυθεί πολιτικό αίμα

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη των υπόλοιπων δραστών της διπλής ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης , ο Νίκος Δένδιας δηλώνει ότι δεν αποκλείει τρομοκρατικό χτύπημα και σε πολιτικό στόχο... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δένδιας:Επιδιώκουν να χυθεί πολιτικό αίμα

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη των  υπόλοιπων δραστών της διπλής ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης , ο Νίκος Δένδιας δηλώνει ότι δεν αποκλείει τρομοκρατικό χτύπημα και σε πολιτικό στόχο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ημερησία, ερωτηθείς, εάν φοβάται ότι θα χυθεί πολιτικό αίμα, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως απάντησε: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Σίγουρο είναι ότι κάποιοι αυτό επιδιώκουν εδώ και μήνες».

Την ίδια στιγμή έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στις αρχές η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ . Όπως αναφέρει στο Βήμα της Κυριακής κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε έναν άνδρα να κρατάει εκτοξευτήρα ρουκετών.

  

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.