Δένδιας σε ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό

Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζει ο Νίκος Δένδιας απορρίπτοντας – όπως σημειώνει – κάθε προσπάθεια να οικοδομηθεί εικόνα διαφοροποίησής του.

Με αφορμή την οργισμένη αντίδρασή του στη Βουλή για όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πριν από τη διαγραφή του βουλευτή με απόφαση του Πρωθυπουργού, τονίζει ότι “Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία”.

Νίκος Δένδιας

Αναλυτικά οι αναρτήσεις που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο Twitter:

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.

Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία.

Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ