Δεν χάρηκε την χωριάτικη ο Σαμαράς

Δεν χάρηκε την χωριάτικη ο Σαμαράς

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ο κόσμος που αγωνιούσε για τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην κυβέρνηση δεν επέτρεψαν στον Αντώνη Σαμαρά να απολαύσει την σαλάτα του σε κεντρικό εστιατόριο του Κολωνακίου, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης».

«Μόλις 45 λεπτά πριν από την ορκωμοσία του (ανασχηματισμένου) Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς πήρε τους δύο πιο στενούς συνεργάτες του, τους κ.κ. Χρ. Λαζαρίδη και Στ. Παπασταύρου, για να φάνε μια χωριάτικη σαλάτα στη «Βιβλιοθήκη» στην πλατεία Κολωνακίου. Ηταν η ώρα που οι νέοι υπουργοί κατέφθαναν άλλοι με την ασφάλειά τους (π.χ. Κ. Τασούλας), άλλοι με την οικογένειά τους (π.χ. Γ. Καρασμάνης, Β. Λαμπρόπουλος, Γ. Ορφανός), άλλος με το παιδί του (π.χ. Μάκης Βορίδης), άλλοι με τις γυναίκες τους (π.χ. Ι. Πλακιωτάκης), άλλες με ταγέρ (όπως η κυρία Κατερίνα Παπακώστα), άλλη με… κολάν (όπως η κυρία Σοφία Βούλτεψη) στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, αλλά ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στο Κολωνάκι και προσπαθούσε να φάει ο άνθρωπος μια σαλάτα.

Ματαίως όμως, αφού άλλοι τον πλησίαζαν για να τον συγχαρούν, άλλοι για να τον χαιρετήσουν, άλλοι για να του πουν τον πόνο τους (π.χ. συνταξιούχος παραπονέθηκε γιατί του έκοψαν τη σύνταξή του) και ένας για του πει το… παρελθόν του νέου «τσάρου της Οικονομίας» κ. Γκίκα Χαρδούβελη. Ηταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Κύπρου (αυτός που παραιτήθηκε αφού συμφώνησε για το κούρεμα των καταθέσεων) κ. Μιχάλης Σαρρής».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερή στη λήψη νέων μέτρων η κυβέρνηση

Σαμαράς: Ευχαριστώ τον κ. Προβόπουλο

ΦΩΤΟ-Η εμφάνιση του Παπαδήμου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ