Δεν έρχεται ο Κον Μπεντίτ

Την επιθυμία του να επισκεφτεί ξανά, σύντομα την Ελλάδα εξέφρασε ο συμπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, απαντώντας σε πρόσκληση που του είχαν απευθύνει οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Στην απαντητική του επιστολή εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν μπορεί να έλθει προεκλογικά στην Ελλάδα εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος που έχει την επόμενη εβδομάδα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, με δεδομένες και τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία. Την Τρίτη 12 Ιουνίου θα έχει συνάντηση με τον κ. Μπαρόζο προκειμένου να του υποβάλει τις θέσεις των Ευρωπαίων Πράσινων για την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου της Τρόικας με την Ελλάδα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων θα αναθέσει στον ευρωβουλευτή του κόμματος, Νίκο Χρυσόγελο να κάνει τις σχετικές διερευνήσεις για να οριστεί αμέσως μετά τις εκλογές νέα επίσκεψη του συμπροέδρου των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, η συμπαράσταση του οποίου στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή αποτελεί υπόδειγμα αλληλεγγύης.            

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ