Debate Βόζεμπεργκ – Παπαδημούλη στον RealFm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

“Το μέγεθος της ήττας δεν μου επιτρέπει να χαρώ” είπε ο κ. Παπαδημούλης και συμπλήρωσε “νομίζω ότι η διαφορά είναι μεγάλη και επομένως ο στόχος της αντιστροφής του αποτελέσματος στις εθνικές εκλογές είναι δύσκολος, αλλά χάσαμε μια μάχη δεν χάσαμε τον πόλεμο και εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα που θα πετύχουμε στις εθνικές εκλογές ανασυντάσσοντας και αναδιοργανώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αισθητά καλύτερα από αυτό των ευρωεκλογών. Κατά τα άλλα, λυπάμαι γιατί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξεχνούν πολύ γρήγορα και έδωσαν μια τόσο θεαματική πρωτιά στο κόμμα της ΝΔ που έχει την κύρια ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας και για τα άγρια μνημονιακά μέτρα της περιόδου 2010-2014, αλλά στη Δημοκρατία οφείλουμε να σεβόμαστε το αποτέλεσμα”.

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε “Εμείς δεν το βάλαμε κάτω με το 4%, θα το βάλουμε κάτω με το 24;”.

Η κ. Βόζεμπεργκ σχολίασε “ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η κυβέρνηση κυβέρνησε με τους ΑΝΕΛ και με ένα κομμάτι πολύ μεγάλο του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Η κάλπη έβγαλε πολύ σαφή συμπεράσματα. Αυτό το οποίο κέρδισε την ελληνική κοινωνία είναι η ενωτική ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, ο ίδιος πιστώνεται το καλό αποτέλεσμα”.

Συμπλήρωσε δε ότι “ο ελληνικός λαός θέλει ενότητα και αλήθειες γι’αυτό επικρότησε τη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο των υποσχέσεων και των παροχών αλλά πολύ συγκεκριμένων δεσμεύσεων που έχουν μετρηθεί, έχουν κοστολογηθεί και είναι εφικτές την επόμενη ημέρα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ