Debate Παπαδημούλη – Σπυράκη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης και η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη.

“Η εικόνα της Ελλάδας και στην Ευρώπη και παγκόσμια είναι πολύ καλύτερη από ότι την άφησε η ΝΔ το 2009, με έλλειμμα 15,1% με ευθύνης της κυβέρνησης της ΝΔ. Τα δημόσια οικονομικά είναι υγιή, ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ευρώπης, η ανεργία έχει πέσει στο 18%” δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και πρόσθεσε “Στη ΝΔ έχει κολλήσει η βελόνα στην καταστροφολογία. Χθες στη Βέροια κάποιοι χρυσαυγίτες φώναζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη προδότη, είναι οι ίδιοι που πριν λίγες ημέρες φώναζαν τον Νίκο Παππά προδότη. Τότε η ΝΔ τους εμφάνιζε ως δήθεν ευαίσθητους πολίτες, είναι ευκαιρία και στα θέματα της οικονομίας και στην αντιμετώπιση των φασιστών να βάλουν λίγο μυαλό στη ΝΔ για να αντιμετωπίσουμε και τις υπερβολικές πιέσεις των δανειστών, όπου υπάρχουν, αλλά και το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται και κυριολεκτικά έχει σπάσει”

“Είναι απαραίτητο να απαντήσει ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου γιατί ο κ. Μανώλης Πετσίτης εμφανιζόταν στη ΔΕΠΑ και επισκεπτόταν τον κ. Κιτσάκο εκ μέρους του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι ο κ. Πετσίτης το ίδιο πρόσωπο, στου οποίου τους λογαριασμούς βρέθηκαν άδηλα χρήματα, δεν ξέρουμε ποια προέλευση έχουν. Φαίνεται πως είχε οικονομικές συναλλαγές με offshore. Απαραίτητο να πέσει άπλετο φως σε αυτά” σχολίασε η Μαρία Σπυράκη και τόνισε “Όταν ξέκινησαν οι ακραίες συμπεριφορές, όταν ξεκίνησαν οι πλατείες που με τόση αγάπη αγκάλιασε ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ξεκίνησε η κυβερνητική διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ χέρι – χέρι με την ακροδεξιά και τον κ. Καμμένο, ο οποίος χρησιμοποιούσε τις ακραίες εκφράσεις, που ανέβαζε γραβάτες και τις κατέβαζε στο όνομα του παιδιού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έβριζε σκαιότατα όλο τον κόσμο τότε η κυβέρνηση δεν είχε να πει κουβέντα. Η κυβέρνηση δεν έχει κουβέντα ούτε για τον κ. Πολάκη, που έχει υιοθετήσει ότι πιο ακραίο υπάρχει σε προσωπική και πολιτική συμπεριφορά μέχρι τώρα στη μεταπολίτευση. Εμείς είχαμε να πούμε από την αρχή ότι καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας. Από όπου κι αν προέρχεται”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ