Debate Λοβέρδου – Χατζηγιαννάκη στον Realfm 97,8: Οι εκλογές και η τηλεμαχία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, ο υποψήφιος με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα, Γιάννης Λοβέρδος, και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

«Το πιο λογικό είναι να γίνει debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αφού πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική και η αντιπολίτευση επιδιώκει κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να μάθουμε τις απόψεις όλων των πολιτικών κομμάτων. Εμείς ως ΝΔ επιδιώκουμε την αυτοδυναμία, οι άλλοι όμως λένε απλή αναλογική, συνεργασίες. Ας μάθουμε από τον κ. Βαρουφάκη πώς θα κλείσει ξανά τις τράπεζες, πώς θα μας βάλει στη “Δήμητρα” και όλες αυτές τις ανοησίες που ακούμε τις τελευταίες ημέρες και μας οδηγούν σε ένα πολιτικό μπάχαλο» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

«Εμείς δεν λέμε ότι θέλουμε να γίνει debate μόνο με Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέμε ότι πρέπει να γίνει και με αυτούς. Κυρίως με αυτούς, αλλά και με τους άλλους αρχηγούς. Να γίνουν δύο debate» ανταπάντησε ο κ. Χατζηγιαννάκης.

«Η ψήφος είναι του ελληνικού λαού, εκείνος θα κρίνει αν θέλει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή μια κυβέρνηση “κουρελού” ή τερατογένεση με κόμματα αντικρουόμενα, με επιλογές να κλείσουμε τις τράπεζες κτλ. Δεν τα θέλουμε αυτά, θέλουμε μια σταθερή, ισχυρή κυβέρνηση» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

«Ο κόσμος δυσκολεύεται. Η πολιτική απομόνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, είναι γεγονός, γιατί κανείς δεν θέλει να κάνει συγκυβέρνηση μαζί τους και λογικό είναι» επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ