Debate Λαζαρίδη – Καραμέρου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

«Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν θα έκανε μια τέτοια δήλωση» είπε ο Μακάριος Λαζαρίδης, αναφορικά με τις αντιδράσεις για την δήλωση της Βίκυς Φλέσσα.

Ο κ. Καραμέρος σχολίασε «η απόπειρα συγκάλυψης έχει καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών. Το να απολογείται το πολιτικό προσωπικό για δηλώσεις άλλων είναι λίγο περίεργο. Να μείνουμε στις πολιτικές αρχές και τις αξίες των κομμάτων και όχι στα φάλτσα. Με φαλτσο-δηλώσεις κρίθηκαν και οι εθνικές εκλογές και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για την ελληνική κοινωνία».

«Ο κ. Κασσελάκης διευκρίνισε ότι μιλούσε για επιπλέον δαπάνες στην Υγεία. Πρέπει να ξοδέψουμε όσους πόρους χρειάζονται ώστε να μπορεί το ΕΣΥ να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως «ο κ. Κασσελάκης είναι φανερό ότι δεν γνώριζε ότι οι δαπάνες για την υγεία είναι στο 5,8%. Το διόρθωσε στη συνέχεια λέγοντας 5% παραπάνω, δηλαδή 11 δισ. για την υγεία. Συμφωνώ με τον κ. Δελλατόλα να τα βάλουμε, αλλά πρέπει να τα βρούμε πρώτα. Να μας απαντήσει από πού θα τα βρει ο κ. Κασσελάκης».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ