Debate Κυρανάκη – Μπάρκα στον Realfm 97,8 για Fuel Pass και ακρίβεια

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κάτια Μακρή, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας αναφορικά με το Fuel Pass αλλά και τις εκλογές.

“Είμαι από τους βουλευτές που δεν έχω αλλάξει θέση από τότε που ήμουν στην αντιπολίτευση, και τώρα που είμαστε κυβέρνηση προτείνω στο οικονομικό επιτελείο εδώ και πολλούς μήνες την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης που τον αύξησε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018. Η θέση μου παραμένει ίδια. Ελπίζω κάποια στιγμή να εισακουστώ από το οικονομικό επιτελείο” είπε ο κ. Κυρανάκης.

Ο κ. Μπάρκας αναφερόμενος στο Fuel Pass 2 σημείωσε ότι “το πρόβλημα είναι τεράστιο. Ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει. Το να δίνει επιδόματα 80 ή 40 ευρώ κατά την άποψή μας είναι μια κοροϊδία. Το προηγούμενο επίδομα για τα καύσιμα ήταν 40 ευρώ για το τρίμηνο και υπήρχαν δυσκολίες να δοθεί και κάποιοι δεν το πήραν. Η ίδια η κυβέρνηση βάζει δυσκολίες στην ήδη κουρασμένη κοινωνία στο να πάρει έστω τα λίγα ψίχουλα που της δίνει“.

“Εγώ ξέρω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές εδώ και πολύ καιρό και δεν καταλαβαίνω αυτόν τον εκνευρισμό που υπάρχει από στελέχη του τις τελευταίες ημέρες που μιλούν για απόδραση ή ότι άλλο. Η απόφαση είναι του πρωθυπουργού και εμείς οι βουλευτές δεν γνωρίζουμε την μεγάλη εικόνα. Δεν πιστεύω ότι η προεκλογική περίοδος σταματά ποτέ, από τη στιγμή που εκλέγεσαι, οφείλεις να είσαι κοντά στον κόσμο και στην κοινωνία” σχολίασε για τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο βουλευτής της ΝΔ.

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει σε όλους τους τόνους ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, δεν αποδέχεται το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε εκλογές για να μπορέσει η χώρα να σωθεί από τα βάσανα που έχει μπει λόγω της διακυβέρνησης της ΝΔ και κάθε φορά αυτο-αναιρείται” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. “Φτωχοποιείται καθημερινά κόσμος” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ