Debate Καραγκούνη – Μάντζου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος.

«Βγήκαν συμπεράσματα από την επιτροπή. Ήταν επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία για όλα τα μέλη της επιτροπής, ειδικά αφού έχεις να διερευνήσεις τα αίτια μιας τραγωδίας με 57 νεκρούς. Ακούω την κριτική για το έργο της επιτροπής, εγώ θέλω να θυμίσω ότι η εξεταστική επιτροπή εκ των πραγμάτων, παρότι έχει δικονομικές δυνατότητες να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα, σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαστήριο, δεν αντικαθιστά τη δικαιοσύνη και δεν αποδίδει ποινικές ευθύνες» είπε αρχικά ο Κώστας Καραγκούνης. «Το υλικό που συλλέξαμε και τα πορίσματα όλων των κομμάτων είναι διαθέσιμα σε όλους και στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν δύο δικογραφίες εν εξελίξει και μπορεί να γίνει τρίτη με αυτά τα σημαντικά συμπεράσματα» πρόσθεσε.

«Αποδεικνύεται πλέον ότι η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει απλώς την υπόθεση αλλά την υποτιμά. Η απουσία του Πρωθυπουργού χθες, αλλά και όλου του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και ολόκληρης της ΚΟ, ήταν μόλις 20 βουλευτές της ΝΔ παρόντες, είναι μια εικόνα αποδεικτική ενός κυνισμού, μιας αλαζονείας και μιας απόπειρας υποτίμησης της ανείπωτης αυτής τραγωδίας» σχολίασε από πλευράς του ο κ. Μάντζος.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ