Debate Κακλαμάνη – Μπάρκα στον Realfm 97,8: Οι εκλογές και το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate ο Νικήτας Κακλαμάνης (υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Αθηνών) και ο Κωνσταντίνος Μπάρκας (υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα).

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόλμησε, δεν έβαλε προβεβλημένα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας» σχολίασε ο κ. Κακλαμάνης, με τον κ. Μπάρκα να σημειώνει ότι η κ. Αγαπηδάκη έχει κάνει στο παρελθόν αναρτήσεις που δεν έπρεπε να έχουν γίνει.

Ερωτηθείς για τον Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Μπάρκας απάντησε «Τα αδιέξοδα της ΝΔ πληρώνουμε τώρα, τρία χρόνια όμως να μην κάνεις τίποτα για έναν καταδικασμένο, ο οποίος κάνει πολιτικά διαγγέλματα από την φυλακή. Εμείς καταθέσαμε στη Βουλή εκεί που πρέπει ως κόμμα την δική μας πρόταση. Έχει κάνει 3 τροπολογίες η κυβέρνηση. Βλέπω ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο».

«Με λύπη ακούω αυτά από τον συνάδελφο, ευτυχώς συνεδριάζουν οι Αρεοπαγίτες τώρα και δεν άκουσαν όσα είπε. Γιατί αν τα άκουγαν θα έβγαζαν τη λάθος απόφαση. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε και στη Βουλή, αλλά και σήμερα στην κρίσιμη συνεδρίαση αρνήθηκε να υποβάλει υπόμνημα παρέμβασης όπως έκανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Έχω εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει “πλην ΣΥΡΙΖΑ”» ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η σειρά προτεραιότητας έχει τελειώσει. Πρώτη θα είναι η ΝΔ και δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάνω και μια δεύτερη εκτίμηση, ότι τα δύο κόμματα μαζί θα αγγίξουν το 65% και ίσως το ξεπεράσουν» περιέγραψε ο κ. Κακλαμάνης.

«Ακόμα κι αν είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα διεκδικήσουμε μια προοδευτική διακυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Μπάρκας.

Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε δεχθεί επίθεση το 2019, η οποία δεν είχε γίνει γνωστή. 

«Το 2019 δέχθηκα επίθεση από φασίστες στην Πρέβεζα, με πανό και φέιγ βολάν ότι θα μου κάνουν διάφορα. Δεν τους φοβήθηκα τότε, ούτε τώρα. Δεν υπήρξε καταδίκη τότε γιατί δεν έγινε ευρέως γνωστό» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ