Debate Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη στον Realfm 97,8 για την ακρίβεια

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης με φόντο την ακρίβεια.

“Δεν είναι Πρωθυπουργός ούτε υπουργός Ανάπτυξης ο κ. Κουτεντάκης. Δίνουν μάχη στη Γερμανία και στη Γαλλία, με πιο ανθηρά οικονομικά για τους πολίτες, να κρατήσουν την βενζίνη κάτω από 2 ευρώ το λίτρο. Για εμάς εδώ και 15 ημέρες είναι πάνω από 2 ευρώ” ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. “Δεν είναι όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που σκέφτονται τους κατόχους Πόρσε καγιέν. Σκέφτονται και τους πολίτες. Εδώ έχουμε μια ανεξέλεγκτη ακρίβεια” πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε ότι η δήλωσή του για τις Πόρσε είναι μεταφορά λέξη επί λέξη αυτό που γράφει ο κ. Κουτεντάκης. “Οι πόροι μας είναι περιορισμένοι για αυτό θα πάμε κατά προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Λυπάμαι που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τέτοια κοινωνική αναλγησία και αδιαφορεί για τους φτωχούς. Μόνο ένα κόμμα που αδιαφορεί για τους φτωχούς ενώ γνωρίζει ότι δεν έχουμε άπειρα δημοσιονομικά περιθώρια μπορεί να επιμένει σε κάτι που ξέρει ότι αν γίνει, τα λιγοστά μας χρήματα θα πάνε στους πλούσιους” είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ