Debate Χριστοφορίδη – Λοβέρδου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χριστοφορίδης και ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

“Εγώ λέω να σταθούμε στο δημοσιογραφικό ζουμί γιατί τα δύο ονόματα που χτύπησαν στη δημοσιογραφική πιάτσα, το ένα ήταν η κόρη της κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία “πάγωσε” μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, και η ίδια παραιτήθηκε σήμερα το πρωί και δεν θα κατέβει στις εκλογές. Εδώ έχουμε την κ. Χριστοδουλοπούλου να παραιτείται ενώ ο κ. Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε οκτώ συγγενείς στο γραφείο, όταν ο ίδιος έλεγε ότι δεν κοιμάται τα βράδια επειδή θα κάνει 20.000 απολύσεις. Εκείνο τον καιρό από όλα τα άριστα παιδιά οι μόνοι που ήταν κατάλληλοι ήταν οι συγγενείς του” είπε ο κ. Χριστοφορίδης.

“Ο κ. Χριστοφορίδης είναι πολύ ικανός στα λόγια και έχει την ικανότητα να προσπαθεί να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και τα καταφέρνει πολλές φορές. Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Ξέρετε το ηθικό πλεονέκτημα κάποιου δοκιμάζεται όταν αναλαμβάνει την εξουσία. Εκτός εξουσίας όλοι ηθικοί είμαστε, όταν δεν έχουμε βάλει το χέρι στο μέλι. Όταν βάζεις το χέρι στο μέλι κρίνεσαι. Εκεί λοιπόν είναι το πρόβλημα δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα ούτε της Αριστεράς, ούτε της Δεξιάς, ούτε του Κέντρου. Όλοι μας κρινόμαστε από το πώς ασκούμε την εξουσία και η εξουσία όπως ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι όχι μόνο ότι είναι το παλιό ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το πιο παλιό και το πιο αντιδραστικό που υπάρχει. Ασφαλώς και γίνονταν ρουσφέτια και στην περίοδο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά αυτό που κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ τι είναι, μια σειρά από ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής κρατώντας με το ζόρι ανοιχτή τη Βουλή, μολονότι έχουν προκηρυχθεί εκλογές, μόνο και μόνο για να διατηρήσει κάποιους ανθρώπους στις θέσεις τους γιατί γνωρίζει ότι έρχεται η ήττα και η συντριβή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο δείγμα της απελπισίας και του πανικού που τους έχει καταλάβει γιατί βλέπουν ότι χάνουν την εξουσία” ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ