Χρυσόγονος στον Realfm 97,8: Ο κ. Κασσελάκης δεν σταματά να μας διασκεδάζει με αυτά που λέει – Παγίως έρχονται διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

«Η κυβέρνηση δείχνει μια δυσανεξία στην κριτική και τον έλεγχο. Δεν είναι σημερινό το φαινόμενο, κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε θεωρήσει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος και παρακολουθούσε το κινητό του» δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Εφόσον έχουμε συστήματα ασφαλείας του 19ου αιώνα, πώς άφηναν δύο κυβερνήσεις επί χρόνια τα τρένα να τρέχουν με ταχύτητες του 21ου αιώνα; Ας έκοβαν τα δρομολόγια του Intercity» αναρωτήθηκε.

Ερωτηθείς για τους διεθνείς παρατηρητές που ζήτησε ο κ. Κασσελάκης στις εκλογές απάντησε «είναι μία από τις πολλές αστειότητες που έχει εκστομίσει ο κ. Κασσελάκης. Δεν σταματά να μας διασκεδάζει με τα διάφορα που λέει. Οι ελληνικές εκλογές παγίως τίθενται υπό την εποπτεία διεθνών παρατηρητών από τον ΟΑΣΕ, αυτό ισχύει για όλα τα κράτη της Ευρώπης. Θεσμικά υποχρεούται να τις εποπτεύει και η Κομισιόν διότι η ΕΕ συντάσσει ετήσιες εκθέσεις για την κατάσταση της δημοκρατίας σε όλα τα κράτη – μέλη. Συνεπώς ο κ. Κασσελάκης παραβιάζει ανοιχτές πόρτες, υπάρχουν είτε το θέλει είτε δεν το θέλει ο κ. Κασσελάκης. Είναι αστεία πράγματα αυτά».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ