Χρυσοχοΐδης από την Πάτρα για τον Άγιο Ανδρέα: Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση, όχι επισκέψεις

Μήνυμα για πλήρη και καθολική εφαρμογή των μέτρων την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα γιορτής του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα, έστειλε από την Πάτρα και το Αστυνομικό Μέγαρο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

“Η Πάτρα θα τιμήσει τον Πολιούχο της με την ίδια ευλάβεια αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι χωρίς επισκέψεις, χωρίς. Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση, όχι 99,9% γιατί και ένας και δύο και λίγοι μπορούν να μολύνουν τους πολλούς, μπορεί να στείλουν στις ΜΕΘ αριθμούς που δεν αντέχουμε. Είμαι εδώ γιατί πρέπει να είμαστε εδώ” τόνισε.

“Η Αχαΐα όπως και οι όμοροι Νομοί έχουν μια ανησυχητική αύξηση που δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Την κατάσταση την αντιμετωπίζουμε, όμως οι δυνάμεις δεν είναι αστείρευτες και τα κενά κρεβάτια στις ΜΕΘ είναι πλέον περιορισμένα. Είδα αποφασισμένους ανθρώπους να τα δώσουν όλα για τη ζωή των συνανθρώπων. Ζητώ από όλους να έρθετε στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Ο κάθε Αχαιός έχει ένα καθήκον αυτοπροστασίας και μια ευθύνη προστασίας, να μην αρρωστήσει ο ίδιος και τους άλλους, δηλαδή να φοράει μάσκα και να μείνει σπίτι” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ