Χρήστος Κέλλας: Αντιδράσεις για τις φωτογραφίες από γλέντι με Dj – Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, τι απαντά ο ίδιος

Φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, Χρήστο Κέλλα να συμμετέχει σε γλέντι με μουσική και DJ, δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Documento, αναφέροντας στο δημοσίευμα ότι επρόκειτο για γλέντι γάμου μετά μουσικής σε κέντρο. Υπενθυμίζει, δε, ότι πριν από μερικούς μήνες ο κ. Κέλλας είχε δώσει σκληρή μάχη με τον κορονοϊό και είχε διασωληνωθεί.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για το δημοσίευμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική – Συμμαχία, σημειώνοντας ότι “μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της Ν.Δ.”. Από την αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν ότι “άλλωστε το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός τους”.

Το περιστατικό σχολίασε και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στα social media:

Τι δηλώνει ο ίδιος ο βουλευτής

Ο ίδιος ο βουλευτής, πάντως, σε ανάρτησή του στα social media, αναφέρει πως οι φωτογραφίες που αναπαράγονται αποτελούν “ανθρώπινη στιγμή” σε “σπίτι αδελφικού φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του”.

“Για το δημοσίευμα του @documentonews και όσους το αναπαράγουν…. Ανθρώπινη στιγμή,σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου,που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη,αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές…”, σημειώνει ο κ. Κέλλας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.