Χρηστίδης για Κουφοντίνα: Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε – Οφείλει να βρει λύση

Να βρει λύση στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, “ώστε να αποφευχθεί ο θάνατος του από απεργία πείνας”, καλεί την κυβέρνηση ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας, όπου αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα επιδεινώθηκε, επισημαίνει: “Στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα, η Κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε στους δικούς της άστοχους χειρισμούς. Δική της είναι η νομοθετική διάταξη για την μεταγωγή του στη φυλακή αρχικής κράτησης (Κορυδαλλός). Τα δε, μετέπειτα διαδικαστικά τεχνάσματα (επίκληση κορονοϊού) την εκθέτουν ακόμα περισσότερο”.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Χρηστίδης, “η Δημοκρατία τιμωρεί, δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήσει ένας στυγερός, κατά συρροή δολοφόνος, αμετανόητος τρομοκράτης, να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας. Η Κυβέρνηση -που δημιούργησε το πρόβλημα- οφείλει να βρει λύση, ώστε να αποφευχθεί ο θάνατος του από απεργία πείνας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.