Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να με χρησιμοποιήσει ως όχημα της δικής του αντιπολιτευτικής τακτικής

«Το να γίνεται κριτική στην όποια πολιτική μου στάση, το καταλαβαίνω. Αλλά να γίνεται κριτική για την επιστολική ψήφο, δεν το αντιλαμβάνομαι, δεν μου φαίνεται πολύ σοβαρό με την έννοια ότι την ακριβώς προηγούμενη ημέρα είχα μιλήσει από το βήμα της Βουλής και είχα τοποθετηθεί πλήρως για όλο αυτό το θέμα και είχα προαναγγείλει και με ποιον τρόπο θα ψηφίσω. Ήταν αυτονόητο άλλωστε, δεν ήταν έκπληξη. Είμαι μέλος της κυβέρνησης. Απλά εκείνη την ημέρα έτυχε να έχω κάποιες έκτακτες απασχολήσεις» τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Έχω υπάρξει σαφής και στα ΜΜΕ και στη Βουλή. Διάφοροι πρακτορίσκοι της συμφοράς, έκαναν ό,τι τους κατέβαινε, σίγουρα στη δική μου περίπτωση, και προφανώς και με τους άλλους ανθρώπους, τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, και στο τέλος αφού έκαναν όσα έκαναν, άφησαν και διέρρευσαν τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων τους και χρησιμοποιούνται εις βάρος του Πρωθυπουργού. Επομένως, προφανώς πρέπει να διερευνηθούν το ταχύτερο από τη δικαιοσύνη. Το θέλω πρώτος εγώ, ενόχλησε περισσότερο αυτό εμένα παρά οποιονδήποτε άλλον, σίγουρα περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ αναπτύσσω όσα λέω, λέω ότι ξέφυγε η κατάσταση και πρέπει να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη που ερευνά το θέμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται το ζήτημα αυτό εις βάρος του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και θέλει να χρησιμοποιήσει εμένα ως όχημα της δικής του αντιπολιτευτικής τακτικής» υπογράμμισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διακατέχεται από μια τοξικότητα. Ακραία εμπαθής αντιπολίτευση» σχολίασε.

«Ο στόχος μας είναι η αυτοδυναμία» είπε σχετικά με τις εκλογές. «Ο κ. Τσίπρας και μόνος του με αυτά που λέει και προτείνει, ουσιαστικά λέει ψηφίστε τη ΝΔ. Διότι έρχεται και τάζει ξανά μανά τον ουρανό με τ’ άστρα, όπως έκανε το 2014. Μόνο οικόπεδα δεν χαρίζει προς το παρόν» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ