Χαρίτσης στον Realfm 97,8: Δεν προσήλθαμε χθες στη μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ – Η Έφη Αχτσιόγλου έχει συγκροτημένο σχέδιο

«Είναι σαφές και αυτό ήταν το νόημα της χθεσινής δήλωσης της Έφης Αχτσιόγλου. Έχει γίνει κατανοητό ότι υπάρχει από κέντρα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δυστυχώς βρίσκουν έδαφος και στο εσωτερικό μας, μια επιχείρηση συκοφάντησης και λασπολογίας που νομίζω είναι προσβλητική για όλους μας και για την διαδικασία που ακολουθείται και πρέπει να είναι και είναι έως τώρα εξόχως πολιτική» δήλωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Εμείς θέλουμε να προσέλθουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη της Κυριακής. Πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή πολιτική συζήτηση, εξού και η πρόταση για debate της Έφης Αχτσιόγλου ώστε ο κάθε υποψήφιος να καταθέσεις τις απόψεις του, το σχέδιό του, για να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι πώς πορευόμαστε την επόμενη ημέρα» σχολίασε.

«Έχουμε δώσει πολύ μεγάλες μάχες όλα αυτά τα χρόνια για την ενότητα του χώρου μας. Θεωρώ ότι αυτό που καταφέραμε και πετύχαμε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι μια συγκροτημένη, σοβαρή δύναμη» πρόσθεσε.

«Δεν προσήλθαμε χθες σε αυτή την μάχη, στη μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ, την μάχη για την Αριστερά, την μάχη για την προοδευτική παράταξη. Είναι μια διαδρομή 15 ετών με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα και με όλους εμάς δίπλα του. Μια διαδρομή που έφερε την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και άλλαξε το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Είναι μια διαδρομή που φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε, πατώντας στην παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

«Το κρίσιμο είναι πώς θα πάμε στην επόμενη ημέρα και αν θα πάμε με ένα συγκροτημένο πολιτικό σχέδιο» επεσήμανε.

«Έχουν ακουστεί πράγματα που δυστυχώς προσβάλλουν τον χώρο μας και τις αξίες μας και τον τρόμο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε και ασκούμε πολιτική. Από εκεί και πέρα, πολλές φορές η συκοφαντική δυσφήμηση ξεφεύγει από κάθε όριο δημοκρατικής, πολιτικής συζήτησης και αντιπαράθεσης, νομίζω πως πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Γιατί όταν γίνεται αυτό δεν συζητάμε επί της ουσίας και της πολιτικής» σχολίασε για τις “εμπρηστικές” δηλώσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

«Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια καμπάνια τις τελευταίες εβδομάδες που ήταν επιτυχημένη επικοινωνιακά, κατάφερε να εκφράσει την αγωνία ενός κόσμου για το νέο, κάτι που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Το κρίσιμο ζήτημα εδώ κατά τη γνώμη μου, είναι πως όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκροτημένοι στον πολιτικό μας λόγο, να σταματήσει αυτό το έλλειμμα αξιοπιστίας, αλλά για να τα κάνεις όλα αυτά χρειάζεται σχέδιο. Εγώ για αυτό υποστηρίζω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, δεν είναι ζήτημα προσωπικής συμπάθειας, είναι ζήτημα πολιτικού σχεδίου, που έχει κατατεθεί. Δεν έχω ακούσει από την πλευρά του κ. Κασσελάκη ένα αντίστοιχο σχέδιο» κατέληξε, τονίζοντας πως η Έφη Αχτσιόγλου έχει συγκροτημένο σχέδιο.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ