Χαρίτσης για επίδομα 534 ευρώ: Η ΝΔ λέει σε χιλιάδες ανθρώπους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού στρέφει ο Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή την καταβολή, από σήμερα του επιδόματος των 534 ευρώ για τον Μάιο, σημειώνοντας πως “για μία ακόμη φορά επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες μένουν εκτός ενίσχυσης” και κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “ξέρει να μοιράζει αφειδώς λεφτά σε ανύπαρκτα sites, αλλά όχι στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο”.

Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στη δήλωσή του πως “η κυβέρνηση επέβαλε σε 500.000 ανθρώπους να ζήσουν για τρεις ολόκληρους μήνες με μόλις 800 ευρώ. Σήμερα, 15 Ιουνίου, με μεγάλη καθυστέρηση, προχωράει στην καταβολή του ανεπαρκούς επιδόματος των 534 ευρώ για τον Μάιο. Την ίδια στιγμή, για μία ακόμη φορά επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες μένουν εκτός ενίσχυσης. Το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της κυβέρνησης της ΝΔ για τον επιστημονικό κόσμο εξαντλήθηκε στο φιάσκο των vouchers και σε ανεπαρκή μέτρα που δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ύφεσης”.

Καταλήγοντας, ο κ. Χαρίτσης επισημαίνει πως “τώρα η ΝΔ λέει σε χιλιάδες ανθρώπους να κόψουν το λαιμό τους και να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει να μοιράζει αφειδώς λεφτά σε ανύπαρκτα sites, αλλά όχι στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.