Χαρδαλιάς στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Μύθος ότι τσακωθήκαμε με τον Τσιόδρα – Τι είπε για τη σχέση τους

Ο Nίκος Χαρδαλιάς άνοιξε τα χαρτιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Φυσικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σχολίασε μεταξύ άλλων και τη σχέση που έχει με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Όπως χαρακτηριστικά είπε υπολογίζει ως φίλο τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. “Νομίζω μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει, στο τέλος θα μας μείνουν κάποιες φιλίες” σημείωσε.

Ερωτηθείς για όσα έχουν γραφτεί για καβγά μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι ενημέρωναν τους Έλληνες καθημερινά κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας ήταν ξεκάθαρος.

“Είναι ο απόλυτος μύθος ότι τσακωθήκαμε με τον Σωτήρη. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο” περιέγραψε. “Δεν σας κρύβω ότι από την αρχή της πανδημίας ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζομαι κάθε ημέρα, όλη ημέρα είναι ο Σωτήρης. Ακόμα και όταν αποφάσισε να μη συμμετέχει στις ενημερώσεις για να μπορέσει να υποστηρίξει την δουλειά του. Ο όγκος να έχεις μια συνέντευξη καθημερινή δεν είναι τόσο εύκολο στη διαχείριση, πόσο μάλλον για τον Σωτήρη που έχει την επιστημονική διαχείριση. Ο Σωτήρης από την πρώτη στιγμή κάνει τα ίδια πράγματα. Ασχολείται με την επιστημονική ανάλυση, την παρουσίαση των δεδομένων σε όλη την ομάδα και στον Πρωθυπουργό. Αυτό γίνεται κάθε Δευτέρα, κάθε Τετάρτη και κάθε Παρασκευή. Και κάθε ημέρα συμμετέχει στις τεχνικές συσκέψεις. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό να είμαστε μαζί στην καθημερινή διαχείριση είναι ο Σωτήρης. Μαζί με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα είμαστε οι τρεις άνθρωποι που καθημερινά θα μιλήσουμε 3-4 φορές και θα κάνουμε σίγουρα τηλεδιάσκεψη για να δούμε τα δεδομένα και τη στρατηγική μας” πρόσθεσε. “Στις οικογένειες υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ειδικά με τον Σωτήρη δεν είχαμε ποτέ διαφορετική εκτίμηση. Συζητάμε τα πάντα, αξιολογούμε τα πάντα και συντριπτικά τις περισσότερες φορές συμφωνούμε για το πώς θα δράσουμε” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.