Μπογδάνος: Την επόμενη φορά που θα δεχτώ επίθεση, το ΚΚΕ να γνωρίζει ότι έχει βάλει το χεράκι του

«Την επόμενη φορά που θα δεχτώ επίθεση, το ΚΚΕ να γνωρίζει ότι έχει βάλει το χεράκι του σε αυτή την επίθεση στοχοποιώντας με. Και αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη αλγεινή εντύπωση. Δεν το περίμενα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφερόμενος στην κόντρα που ξέσπασε μετά την ανάρτηση που έκανε στα social media με τα στοιχεία διαδηλωτή, ο οποίος φέρεται να πήρε μέρος σε επεισόδια με το ΠΑΜΕ εναντίον των ΜΑΤ.

Μιλώντας στο Radio North 98, ο βουλευτής της ΝΔ, επέμεινε ότι «όταν είσαι μέλος Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, έχεις υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας με την Λαϊκή Συσπείρωση που είναι η παράταξη του ΚΚΕ, και έχεις επανειλημμένα δώσει συνεντεύξεις στα κανάλια, όπως έκανε ο εν λόγω κύριος που επιτέθηκε πισώπλατα στον αστυνομικό δεν επικαλείσαι ιδιωτικότητα».

Όπως είπε, «απευθύνθηκα στο ΚΚΕ που έχει κρατήσει μια λεβέντικη στάση στο παρελθόν. Να σας θυμίσω ότι το 2012 όταν πηγαίναν οι διάφοροι άλλοι μπάχαλοι, οι ΣΥΡΙΖΟειδείς, αναρχοαντεξουσιαστικοειδείς να μπουκάρουν στο Κοινοβούλιο μαζί με τους αγανακτισμένους το ΠΑΜΕ είχε φροντίσει να αποφευχθεί αυτό. Τότε, το ΚΚΕ έσωσε το Κοινοβούλιο».

Υπογράμμισε ότι περίμενε από το ΚΚΕ «να βγει και να πει ότι καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια του στελέχους μας», ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο «το ΚΚΕ για πρώτη φορά έκλεισε το μάτι σε μια βαθιά, βαριά σεσημασμένη αλητεία του δημόσιου βίου, την αλητεία του τραμπουκισμού».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.