Μπογδάνος: Πρέπει να πάμε από το κορονοπάρτι στο εμβολιοπάρτι – Η πρόταση για τους όρθιους

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε έκκληση προς τον υπουργό Υγείας και τον υπουργό Ανάπτυξης να αναθεωρηθεί το μέτρο για τους καθήμενους στους χώρους διασκέδασης και να επιτραπεί σε όσους είναι εμβολιασμένοι να μπορούν να είναι όρθιοι τόσο στους ανοιχτούς χώρους, όσο και στους κλειστούς.

“Δεν είναι καιρός για έριδες” τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής της ΝΔ.

“Για την υποχρεωτικότητα ίσως και να αργήσαμε. Εγώ έχω χάσει άνθρωπο από ανεμβολίαστο υγειονομικό. Ένας καλός μου φίλος μάλιστα πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και δεν βγήκε ποτέ επειδή ο υγειονομικός ήταν ανεμβολίαστος. Δεν το συζητάμε λοιπόν αυτό το θέμα” περιέγραψε.

“Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση για να ανοίξουμε τη βεντάλια της υποχρεωτικότητας” πρόσθεσε.

“Εγώ θα ήθελα να απευθύνω μια έκκληση προς τον πάντα γνωστικό, λογικό, αποτελεσματικό και ευέλικτο υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον καλό υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να αναθεωρήσουν το ζήτημα των ορθίων. Δεν υπάρχει στη θερινή και γενικώς στη διασκέδαση να μην είσαι όρθιος, και κυρίως δεν υπάρχει αυτό για τους νέους. Εγώ δεν λέω αν είναι καλό ή κακό, λέω τι είναι πρακτικό. Οι νέοι δεν μπορούν να μείνουν καθισμένοι, βράζει το αίμα τους. Οπότε για να αποφύγουμε μια παραβατικότητα, να αποφύγουμε μια κατάσταση με κορονοβίλες, κορονοπάρτι, κορονοβρισκόμαστε στις κορονοεξοχές και γενικότερα μια ανεξέλεγκτη διάσταση, πρέπει να το δούμε” είπε ο κ. Μπογδάνος.

“Προτείνω να επιτραπεί να είναι όρθιοι στα μαγαζιά μόνο οι εμβολιασμένοι. Οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους να μπορούν να είναι όρθιοι και κινητικοί” υπογράμμισε. “Πρέπει να πάμε από το κορονοπάρτι στο εμβολιοπάρτι. Να δώσουμε το κίνητρο στους νέους να κάνουν το εμβόλιο για να έχουν ένα καλοκαίρι κατά το δυνατόν κανονικό. Οι νέοι βιδωμένοι σε μια καρέκλα πολύ δύσκολα θα κάτσουν” διευκρίνισε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.