Μπογδάνος: “Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι ιερό” – Τι αποκάλυψε για το ύψος του

Τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media η φωτογραφία του σε εστιατόριο, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι καταστροφικές πυρκαγιές, δίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο βουλευτής μιλά επίσης για το Αφγανιστάν, το μεταναστευτικό, την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και για την “ανακρίβεια” στην ταυτότητά του, σχετικά με το ύψος του.

“Την Κυριακή που καιγόταν η Εύβοια, ένας κακόβουλος ήρθε και με έβγαλε μία φωτογραφία σε ένα εστιατόριο που έτρωγα και έλεγε ‘ο Μπογδάνος καλοπερνάει και η Εύβοια καίγεται. Ρε παιδιά, τι θέλατε να κάνω;”, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να προσθέσει:

“Ας μην είμαστε λαϊκιστές, τι να κάνει ένας βουλευτής Α’ Αθήνας όταν καίγεται η βόρεια Εύβοια, να φύγει από την Αθήνα για να πάει μπροστά στις κάμερες να υποδυθεί ότι έχει πιάσει τη μάνικα;”.

“Όταν κινδυνεύει η πατρίδα σου κάθεσαι και πολεμάς”

Αναφερόμενος στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και το μεταναστευτικό, είπε:

“Από τη μία είμαι ένας άνθρωπος που είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ‘δεν χωράει ούτε ένας Πακιστανός, ούτε ένας Αφγανός παραπάνω στην Ελλάδα’. Γιατί; Γιατί δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα, η οποία είναι δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Το είδαμε και στο Αφγανιστάν…”.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι κανένας Αφγανός δεν φεύγει αυτή τη στιγμή από τη χώρα του γιατί το θέλει, αλλά από ανάγκη, απάντησε: “Είμαι της άποψης ότι όταν κινδυνεύει η πατρίδα σου κάθεσαι και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν”.

Συνέχισε λέγοντας πως: “Αγαπώ την ελεύθερη κοινωνία, οι ισλαμιστές πετούν τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες. Και έρχονται εδώ κι αντί να υιοθετήσουν τους δικούς μας τρόπους, προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους. Όχι λοιπόν…”.

Μπογδάνος

“Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανς. Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλή του ταυτότητα. Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό”, συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τι αποκάλυψε για το ύψος του

Μίλησε, επίσης, για τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο αμάξι της συζύγου του, λέγοντας πως πρόκειται για “βιασμό”, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του, για το οποίο έχει γίνει πολλές φορές “στόχος” τρολαρίσματος. Όπως είπε, η ταυτότητά του γράφει 1.73 αλλά στην πραγματικότητα είναι 1.70.

“Η ταυτότητα γράφει 1.73, αλλά μην την πιστεύεις. Ήταν ένας ευγενικός αστυνομικός, παλιά που μου το είχε κάνει”, αναφέρει.

Δηλώνει πως δεν έχει κόμπλεξ ούτε με το ύψος ούτε με το μαλλί του, και καταλήγει: “και ως κοντός και φαλακρός είμαι πολύ ευτυχισμένος…”.

Δείτε τη συνέντευξη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ