Μπογδάνος: Αν κοινωνήσω πριν από το Πάσχα δεν θα σας το πω δημόσια – Τι είπε για την Έλενα Ράπτη – ΒΙΝΤΕΟ

“Ότι γίνεται σε κάθε άλλο τομέα θα πρέπει να εφαρμόζεται και στο ζήτημα των εκκλησιαστικών πραγμάτων. Όχι μόνο στο θέμα του κορονοϊού αλλά σε οτιδήποτε. Εγώ σας λέω, ότι με θλίβει ότι πολλοί πάνε να πουλήσουν μαγκιά και τσαμπουκά. Δηλαδή ρε μάγκες δεν έχετε κάνει τον σταυρό σας ποτέ, δεν γνωρίζετε τι είναι η θεία λειτουργία, δεν ξέρετε τι είναι η μετάληψη, δεν έχετε πνευματικό, είστε αθεόφοβοι και ξαφνικά όλοι μου αποκτήσατε και τουπέ ‘εγώ θα πάω να κοινωνήσω'” δηλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο MEGA. “Πέρσι με την γυναίκα μου νηστέψαμε όλη τη Σαρακοστή και δεν κοινωνήσαμε γιατί δεν μας βγήκε στο πρόγραμμα, κοινωνήσαμε δύο εβδομάδες μετά” πρόσθεσε. “Η δική μου άποψη είναι ότι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να ακούμε τους ειδικούς, τους γιατρούς, τους επιστήμονες και σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό να μην το διαφημίζουμε” σημείωσε.

“Αν κοινωνήσω πριν από το Πάσχα, δεν θα σας το πω εδώ στην εκπομπή. Είναι μια δική μου πνευματική, προσωπική, θρησκευτική ανάγκη και ενέργεια” τόνισε, ενώ ρωτήθηκε αν φωτογραφίζει την κ. Ράπτη που έκανε αντίστοιχη δήλωση.

“Όχι δεν το γνωρίζω καν. Ίσως έγινε σε πρωιμότερο στάδιο της έξαρσης της ασθένειας. Η καλή συνάδελφος σήμερα με τα νέα δεδομένα ίσως να μην έκανε αυτή τη δήλωση” απάντησε. “Θα πάω στους Χαιρετισμούς την Παρασκευή στον Άγιο Γεώργη Κυνοσάργους. Δεν θα περιορίσουμε τη θρησκευτική μας ανάγκη και την ικανοποίηση. Θα πάω, δεν σας είπα ότι θα κοινωνήσω, για τη Θεία Κοινωνία” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.