Μπίστης:Ο Βενιζέλος δεν θα είναι ο ηγέτης της μεγάλης κεντροαριστεράς αλλά…

Μπίστης:Ο Βενιζέλος δεν θα είναι ο ηγέτης της μεγάλης κεντροαριστεράς αλλά…

“Όταν είχα προ καιρού γράψει ενα άρθρο με τον τίτλο ” υπέρ Βενιζέλου” πολλοί απο εδώ είχαν πέσει να με φάνε, αλλά και πολλοί που συμφωνούσαν με την ουσία του άρθρου, δαγκώθηκαν με τον τίτλο. Θέλω να πιστεύω οτι αμφότερες οι πλευρές τώρα πια θα έχουν αντιληφθεί την αναγκαιότητα της στήριξης. Τώρα που βλέπουν να ξεπροβάλλουν απροκάλυπτα οι εραστές του ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Στα ορατά απο τότε σχέδια τους ο Βενιζέλος ήταν και είναι απέναντι. Και στην υπόθεση της Ελιάς ( φανταστείτε τι συζήτηση θα κάναμε σήμερα για την κεντροαριστερά αν είχε βουλιάξει η Ελιά) στάθηκε με συνέπεια. Μα, το εκανε για να επιβιώσει, λένε οι δύσπιστοι. Ενώ οι άλλοι οτι κάνουν το κάνουν με απόλυτη ανιδιοτέλεια, λέω εγώ τώρα.. Πέρα απο προθέσεις μετράει το αποτέλεσμα. Και όταν βλέπω ποιοί στο ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ τον στοχοποιουν εναρμονιζόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένω οτι η ύπαρξη του αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα” τονίζει ο Νίκος Μπίστης σε κείμενό του που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook.

“Προφανώς δεν θα είναι ο ηγέτης της αυριανής μεγάλης κεντροαριστεράς. Στην πορεία όμως προς τα εκει προτιμώ να έχω να κάνω μαζί του παρά με όσους θέλουν να τον ανατρέψουν.

Βέβαια υπάρχει και η άποψη να τους ” σκοτώσουμε” όλους και να πάμε για κάτι καινούργιο. Δεν την είχα ποτε αυτη την ψευδαίσθηση και τα σφάλματα κάποιων απο τους 58 και η πορεία του Ποταμιού ενισχύουν την πεποίθηση μου οτι μόνος δρόμος ειναι η συνάντηση Ελιας, Ποταμιού, μέρους της Δημαρ ( και όλης αν θέλει, αλλα ας είμαστε ρεαλιστές). Όσοι το συνειδητοποιούν, έστω στο και 5 ας προσέλθουν στον διάλογο, αποδεχόμενοι οτι η Ελιά θα εχει μεσα της το ΠΑΣΟΚ με την σημερινή του ηγεσία” επισημαίνει ο κ. Μπίστης καταλήγοντας: “Δεν ειναι καιρός, ούτε υπαρχουν συσχετισμοί για υπεφίαλους όρους και προϋποθέσεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ