Μπίστης: “Ψαρεύοντας Καμένους στην Κουμουνδούρου”

Σφοδρή επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με σχόλιο του στο Facebook το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Μπίστης.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Μπίστης: “Ψαρεύοντας Καμένους στην Κουμουνδούρου”

Σφοδρή επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με σχόλιο του στο Facebook το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Μπίστης.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Ψαρεύοντας Καμένους στην Κουμουνδούρου.

Κ��ιρό τώρα ο Τσιπρας μας απειλεί ότι ” οι συσχετισμοί αλλάζουν με την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αντιμνημονιακών δυνάμεων”. Ποιους εννοεί ο ποιητής; Την Χρυσή Αυγή φαντάζομαι πως όχι. Αυτη εξάλλου όπως πάει θα εκλέξει Δήμαρχο Κορυδαλλού. Η ΔΗΜΑΡ ακόμα και αν σταθεροποιηθεί “αντιμνημονιακά”, ακόμα και αν περάσει τον πήχυ του 3% , δεν φτάνει. Μένει, λοιπόν, ο Καμένος, ο Μαριάς και οι άλλοι Ασυνάρτητοι Έλληνες. Αριστερός και Δεξιός εθνολαικισμός. Γιατί δεν λενε τα πράγματα με το όνομα τους;».

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google