Μπάρκας: Αναγκαία η συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στο σχέδιο παλινόρθωσης αυτών που ευθύνονται για την κρίση στην Ελλάδα

«Η επόμενη Βουλή είναι αναθεωρητική. Μετά τις προτάσεις για συνταγματική αναθεώρηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΠτΔ) μπορεί να εκλέγεται με 151 ψήφους. Η αποχώρηση Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, ως εκ τούτου και όλης της ομάδας του, σηματοδοτεί την απόλυτη συστράτευση και στήριξή του, ώστε ο Μητσοτάκης και η ΝΔ να πετύχουν αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, για την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝ.ΑΛ.

«Ως ανταπόδοση, ενδεχομένως, να προταθεί και ψηφιστεί για επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έτσι, εξηγείται και η σφοδρή επίθεση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπο του νυν ΠτΔ κ. Παυλόπουλου τις τελευταίες μέρες» σημειώνει ο κ. Μπάρκας.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάρκα, «ένα εναλλακτικό ενδεχόμενο είναι η τοποθέτηση του Βενιζέλου ως αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, εφόσον κερδίσει η ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αναγκαία η συστράτευση όλων των προοδευτικών, αριστερών δυνάμεων σε ένα Πανδημοκρατικό προσκλητήριο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ενάντια στο σχέδιο παλινόρθωσης των δυνάμεων που ευθύνονται για την κρίση στην Ελλάδα» υπογραμμίζει ο κ. Μπάρκας.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ