Μπαλαούρας: Θα πληρώσουμε λεωφορεία για να πάνε οι αγρότες στο Σύνταγμα

Με λεωφορεία πληρωμένα από την κυβέρνηση θα μεταβούν στο Σύνταγμα οι αγρότες την Παρασκευή όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Ουδέποτε στην Αθήνα και στο παρελθόν δεν έχανε μπει τα τρακτέρ. Εκείνο που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση είναι να βάλει λεωφορεία στο μέρος εκείνο που θα σταματήσουν τα τρακτέρ για να μεταφέρει τους αγρότες στο Σύνταγμα. Επομένως οι αγρότες θα κάνουν την κινητοποίηση τους και άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα με το τρακτέρ ή όχι. Θα υπάρχουν πούλμαν που θα επιβιβάζονται οι αγρότες για να πηγαίνουν στο Κέντρο της Αθήνας και να επιστρέψουν όποτε θέλουν. Η κυβέρνηση θα το πληρώσει, βεβαίως”  είπε ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 

“Η πρόθεση μας δεν είναι αποκόψουμε την κινητοποίηση, ούτε έχει γίνει μέχρι τώρα πουθενά. Και στα διάφορα μέρη που έχουνε κλείσει την κυκλοφορία και μάλιστα σε σημεία σοβαρά για την οικονομία, όπως είναι τα σύνορα με τα φορτηγά κτλ δεν έχουμε λάβει μέτρα ακραία παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα.

Δεν κάνω υπόδειξη στο κίνημα των αγροτών αλλά η καλύτερη μέθοδος είναι η ενημέρωση του κόσμου. Δηλαδή μπορεί να δυσκολεύουν την διέλευση δίνοντας τους έντυπα, κουβεντιάζοντας μαζί με τους οδηγούς και μετά ας αφήνουν, απλώς να μην τους κόβουν. Δεν νομίζω ότι είναι επιτυχία, θα υπάρχει αντίδραση από άλλες κατηγορίες πολιτών”, πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης

Στο λιμάνι με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Κρήτης – Απειλούν με νέα μπλόκα

Η έκκληση του ΙΣΑ προς τους αγρότες: Μην εμποδίζετε τη διέλευση των γιατρών

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ