Μπαλαούρας: Δεν θα απέρριπτα το σκέτο “Μακεδονία” για την ονομασία των Σκοπίων

Νέες φωτιές ανάβει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, λίγες ημέρες μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα για την ονομασία των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά” δήλωσε ότι δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο της ονομασίας «Μακεδονία», ενώ τόνισε ότι το ζήτημα πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

«Το ζήτημα είναι τριτεύων ζήτημα. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το «Βόρεια Μακεδονία» ή το «Σλαβομακεδονία». Το Μακεδονία δεν θα το απέρριπτα προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε ότι δεν θα το απέρριπτε.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει σημείωσε ότι μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα.

 

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή απάντηση του Μάρδα στην Κωνσταντοπούλου 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ