Μπακογιάννης: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπακογιάννης: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή την αντίδρασή του για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ μίλησε και για τις περιφερειακές εκλογές.

«Κανείς δεν αμφισβητεί το δικαίωμα ενός εκδοτικού οίκου να εκδίδει ένα βιβλίο. Η συγκεκριμένη επιλογή έκδοσης βιβλίου από γνωστό εκδοτικό οίκο, συνιστά πολιτικό και κοινωνικό γεγονός», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Μιλάμε για έναν κατά συρροή δολοφόνο, που ο μόνος λόγος για τον οποίο καταναλώνει χρόνο στον δημόσιο διάλογο είναι ότι έχει σκοτώσει ανθρώπους. Ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη θα μπορούσε τα έσοδα από αυτό το βιβλίο, να τα δώσει στους αστυνομικούς θύματα τις 17 Νοέμβρη. Υπάρχουν δεκάδες θύματα που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται».

«Έχουμε νέες γενιές τρομοκρατών, θέλω να πιστεύω όμως ότι η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι προχθές το βράδυ, έπρεπε να εξηγήσω στον 6χρονο γιό μου, γιατί ο δολοφόνος του παππού του είναι στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

«Η μάχη της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους. Καλό είναι να έχουμε ενιαίο μέτωπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα πρόσωπο που η πορεία του είναι γνωστή. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της 17 Νοέμβρη, έχει πολλές φορές εκφραστεί δημόσια υπέρ της 17 Νοέμβρη. Δικαίωμα του είναι και δικαίωμά μας να τον κρίνουμε», σχολίασε σχετικά με τον Νίκο Γιαννόπουλο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ας βγει και να πει ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα στηρίξει την απελευθέρωση των τρομοκρατών. Είναι μια ξεκάθαρη θέση. Το αυτονόητο ζητάμε. Ας το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και ας τελειώνουμε», σχολίασε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ