Μπακογιάννης: Τον φόβο τον φοβίζεις

Στο περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν φραστικά ενώ συνέτρωγε με δημοτικούς συμβούλους, σε ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα, αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές «Κουφοντινάκια» και αποκάλυψε… ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί για να συζητήσουν.

Όπως είπε, πρόθεσή τους ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα και ανέφερε ότι: “Τους εξήγησα ότι απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία”. “Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται”, σχολίασε ο κ. Μπακογιάννης.

Ερωτηθείς για το πώς μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του ενώ έβριζαν τον νεκρό πατέρα του, απάντησε: “Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο” και πρόσθεσε ότι “εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε τον φόβο”.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να ευχαριστήσει τους παρόντες που τον υπερασπίστηκαν και ανέφερε ως παράδειγμα το περιστατικό όπου μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα τον καλησπέρισε, τον φίλησε και του είπε: “μην ακούς, συνέχισε εσύ”.

Οι πληροφορίες για το χθεσινό περιστατικό αναφέρουν ότι οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την ταβέρνα που καθόταν ο κ. Μπακογιάννης, και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, απαιτώντας από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων να αποχωρήσει. Ο ίδιος αρνήθηκε, ενώ κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες της ταβέρνας ζήτησαν από τους αντιεξουσιαστές να αποχωρήσουν.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.