Μπακογιάννη σε Λάππα: Χάθηκαν τέσσερα χρόνια για να ψάξουμε ουσιαστικά τα κακώς κείμενα στην Υγεία και την ευθύνη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η αναφορά που έκανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ σε επερώτηση για την Υγεία, που είχαν καταθέσει στη Βουλή το 2011 βουλευτές της ΝΔ, προκάλεσε την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπύρος Λάππας, είπε στην τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ότι “η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κώστας Κιλτίδης, όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι και αυτοί σκευωροί που στην επερώτηση τους έκαναν λόγο για ‘πιράνχας και τρωκτικά στο χώρο της υγείας’;”, προκειμένου να ενισχύσει το επιχείρημα του ότι η ΝΔ κατασκευάζει σκευωρούς.

Παίρνοντας τον λόγο, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως “είναι υπαρκτό το θέμα με τα σκάνδαλα υπερτιμολογήσεων, τους γιατρούς με τα φακελάκια στο ΕΣΥ. Και όλα αυτά δεν τιμούν κανέναν. Αν και διακεκριμένος νομικός θα είχατε κοπεί, διότι αντί να κάνετε μια έρευνα ως ΣΥΡΙΖΑ να ψάξετε τα κακώς κείμενα, χρησιμοποιήσατε τον τίτλο για να σπιλώσετε τους πολιτικούς αντιπάλους σας”.

“Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, αλλά η πολιτική σκευωρία είναι κάτι άλλο. Χάθηκαν τέσσερα χρόνια για να ψάξουμε ουσιαστικά ποια είναι τα κακώς κείμενα στο τομέα της υγείας και την ευθύνη την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.