«Αυγή»: «Fake news ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δήθεν έγινε μέλος του iSYRIZA – Τα στοιχεία που την διαψεύδουν»

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Απάντηση στα όσα καταγγέλλει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έδωσε η εφημερίδα «Αυγή» που έκανε λόγο για «fake news».

«Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είτε μπερδεύτηκε είτε συνειδητά διαδίδει fake news ότι δήθεν έγινε μέλος στον iSYRIZA – Γιατί πρόκειται για μία αστεία καταγγελία», σημείωσε η «Αυγή».

Ολόκληρο το δημοσίευμα της «Αυγής»:

«Σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο με τη μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε αστεία fake news.

Η νυν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ που τελικά δεν θα είναι υποψήφια στις κάλπες του Ιουνίου, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι την έκαναν μέλος στον iSYRIZA.

«Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. κ Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες» αναφέρει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ωστόσο, πρόκειται για μία χοντροκομμένη προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το μέγα σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για ένα μήνυμα που έλαβε η νυν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ επειδή κάποιος επέλεξε να βάλει στη φόρμα εγγραφής το email της. Αν η ίδια δεν πατήσει το σχετικό λινκ επιβεβαίωσης, τότε δεν θα γίνει ποτέ μέλος του iSYRIZA».

Exit mobile version