Αυγενάκης: Έχουμε μία έντιμη και φιλική σχέση με την Μπεκατώρου – Τέρμα η “μονιμότητα” στις Ομοσπονδίες

Για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου που έχουν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις και όχι μόνο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συναντήθηκε τη Δευτέρα με την Ολυμπιονίκη.

«Με τη Σοφία Μπεκατώρου έχουμε μία έντιμη και φιλική σχέση και κτισμένη με πολύ κόπο και από τις δύο πλευρές», είπε ο κ. Αυγενάκης για να σπεύσει στη συνέχεια να πει πως «με μπροστάρηδες την Σοφία Μπεκατώρου και τον Νίκο Κακλαμανάκη και άλλους Ολυμπιονίκες, έχει τεθεί μια σειρά θεμάτων τους με προτεραιότητα, μεταξύ των οποίων είναι και να «σπάσει» η παραμονή των ίδιων ανθρώπων στις διοικήσεις των Ομοσπονδιών αθλημάτων επί 30, 40 και 50 χρόνια».

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως «η παρατεταμένη παρουσία σε διοικήσεις σωματείων και ομοσπονδιών δεν σημαίνει ότι υπάρχει ψόγος και προβληματική συμπεριφορά», όμως η «μονιμότητα» ως επικεφαλής ομοσπονδιών δημιουργεί εύλογα προβλήματα, όπως η κακώς νοούμενη αντίληψη περί «ιδιοκτησίας», «εξουσίας» και «απυρόβλητου».

Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε πως «χαλάσαμε την βόλεψη τους και ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην πρόσφατη ρύθμιση για την επιβολή ορίων και περιορισμών για την παραμονή σε διοικήσεις ομοσπονδιών, οι οποίες θα αλλάξουν μέσω των επικείμενων εκλογών – οι οποίες έχουν καθυστερήσει και αναβληθεί, λόγω της πανδημίας. Τέρμα η “μονιμότητα” στις Ομοσπονδίες».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.