Αττική Οδός: Βουλευτής της ΝΔ ζητεί να επιβληθούν πρόστιμα στους εγκλωβισμένους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα. Συγκεκριμένα, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, ζήτησε να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το trikalavoice.gr, την ώρα που ακόμα παρέμεναν εκατοντάδες οχήματα και οι οδηγοί τους εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον «Ζυγό FM 100» για την ατομική ευθύνη του καθενός είπε να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο».

Βουλευτής ΝΔ-Πρόστιμα

“Υπήρξε καθυστέρηση στην επέμβαση του στρατού, συμφωνώ” είπε η Κατερίνα Παπακώστα και πρόσθεσε: “O στρατός έπρεπε να ήταν πιο νωρίς έξω, να μαζέψει τον κόσμο, να αφήσουν τα αυτοκίνητα εκεί. Να βγουν ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο, ώστε στην επόμενη κακοκαιρία να το σκεφθούν διπλά, τριπλά και δεκαπλά, αυτοί που θα αποφασίσουν να κάνουν το ίδιο”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ