“Αστακός” η Μυτιλήνη ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα

“Αστακός” θα είναι η Μυτιλήνη ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το 14ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Βορείου Αιγαίου, αλλά και των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και για το μεταναστευτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost, για την ενίσχυση της αστυνόμευσης θα έρθουν από την Αθήνα 17 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ όλες οι δυνάμεις της Λέσβου, ενισχυμένες και από δυνάμεις της Χίου θα βρίσκονται επί ποδός.

Το διήμερο συνέδριο θα κλείσει με την ομιλία του πρωθυπουργού, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19:00 το απόγευμα στην αυλή της Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, ενώ το κέντρο της πόλης θα είναι αποκλεισμένο για τα οχήματα.

Με απεργία, πορείες & συλλαλητήριο υποδέχονται τον Τσίπρα

Με απεργία, συλλαλητήριο και πορείες θα υποδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί, όπως ανακοίνωσε το Συντονιστικό όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, οι φορείς του νησιού διαμαρτύρονται για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και για την αθέτηση των υποσχέσεων για την αποσυμφόρηση του νησιού από το μεγάλο αριθμό προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Πηγή πληροφοριών: lesvospost.com

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.