Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Ο Κοτζιάς είναι ο Βαρουφάκης Νο2

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του κόμματος, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.Η κ. Ασημακοπούλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών στον ΑΝΤ1,είπε: «Με αυτή την αυταρέσκεια και την αλαζονεία που επιδεικνύει και το μέγεθος της εθνικής ζημιάς , να θυμηθείτε ότι είναι ο Βαρουφάκης Νο2 πλέον ο κ. Κοτζιάς». Η κ. Ασημακοπούλου τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει εσωτερικό πρόβλημα, σημειώνοντας ότι “αυτή ήταν ωραία στρατηγική από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά άνθρακας ο θησαυρός”.”Νόμιζε ότι θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλά με την παταγώδη αποτυχία τους και τη ζημιά που προκάλεσαν, έχουν απέναντί τους πάρα πολύ κόσμο και όχι μόνο τη ΝΔ. Η άποψη της ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι μια πολύ συγκεκριμένη σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα και σίγουρα είναι όλοι απέναντι σε αυτό που έχει κάνει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι αυτή που για μικροκομματικούς σκοπούς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτό το κορυφαίο εθνικό ζήτημα” πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα πώς θα κινηθεί η ΝΔ, σε περίπτωση που είναι κυβέρνηση, είπε: “Εμείς θα την καταψηφίσουμε. Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε ως κυβέρνηση μετά. Σκοπεύουμε να είμαστε συνεπείς στη στάση μας και να καταψηφίσουμε τη συμφωνία όταν θα έρθει στη βουλή.

Στην επισήμανση εάν η ΝΔ θα καταγγείλει τη συμφωνία, τόνισε: “Θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, γιατί υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά. Θα είμαστε συνεπείς στην άποψή μας και στις πράξεις μας εντός του πλαισίου του σεβασμού του διεθνούς δικαίου”. Παράλληλα εκτίμησε πως πρόκειται για μια εθνική κρίση που θα διαρκέσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και είπε πως η ΝΔ θα διαχειριστεί την κρίση όσο καλύτερα μπορεί.

Αναφερόμενη στις τηλεοπτικές άδειες, είπε “Εμείς έχουμε από την αρχή εκφράσει την άποψή μας για το νομοσχέδιο που έχει φέρει ο κ. Παππάς το οποίο έχει ξηλώσει σαν πουλόβερ. Εάν δεν το είχε κάνει από την αρχή όπως το έκανε, δεν είχε βγει αντισυνταγματικό και δεν υπήρχαν τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα, το τοπίο θα είχε ρυθμιστεί πολύ νωρίτερα. Τώρα βγήκε ένας πίνακας από τη διαδικασία και προχωράει ο διαγωνισμός. Εμείς τις ανεξάρτητες αρχές τις σεβόμαστε και να κάνουν τη δουλειά τους. Από εκεί και πέρα να μην περηφανεύεται ο κ. Παππάς όταν ο νόμος έχει γίνει σουρωτήρι”. Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ