Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση έκανε μία ανακύκλωση προσώπων

Για διγλωσσία στο θέμα των συντάξεων κατηγόρησε την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Ο ένας λέει ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, ο άλλος λέει ότι θα δοθούν αντίμετρα αλλά θα μειωθούν οι συντάξεις. Όταν εμείς φέραμε την τροπολογία να μην μειώσουν τις συντάξεις, δεν το ψήφισαν. Είχαν μία ευκαιρία να μην μειώσουν τις συντάξεις. Ας δούμε τι θα κάνουν. Αυτό είναι αλαλούμ, ο ένας λέει έτσι ο άλλος λέει αλλιώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνταξιούχοι δεν κοιμούνται ήσυχοι ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις τους” δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

“Μέχρι να το δω, δεν πιστεύω τίποτα, διότι ότι έχει εξαγγείλει στο παρελθόν ο κ. Τσίπρας δεν έχει γίνει. Μπαίνουμε σε μία περίοδο στην οποία θα ζούμε από τα έτοιμα, δεν υπάρχει χρηματοδότηση από τους εταίρους μας, άρα κάπου πρέπει να βρίσκουμε λεφτά εφόσον έχουμε και την υποχρέωση να βγάζουμε πρωτογενή πλεονάσματα και να εξυπηρετούμε το χρέος μας στο βαθμό που έχουμε συμφωνήσει”.

Αναφερόμενη στο νέο κυβερνητικό σχήμα η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι: “η κυβέρνηση έκανε μία ανακύκλωση προσώπων για να διαχειριστεί τις εσωτερικές του ισορροπίες ο Πρωθυπουργός, ούτως ώστε να έχει το δικό του πολιτικό κεφάλι ήσυχο να ασχοληθεί με το κόμμα του και να διαχειριστεί την επερχόμενη συντριπτική ήττα που θα υποστεί στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν… Στα βασικά υπουργεία ή σε αυτά που χαράσσουν τις βασικές πολιτικές που επηρεάζουν τις ζωές του κόσμου, δεν έχει αλλάξει κάτι”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ